Gespecialiseerde thuisverpleging

Groep Backaert Regio Aalst

Wondzorgadvies - Diabeteseducatie - Amenthu bvba

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK: 0475/44.08.06.

Consultaties ook op:

Hammersweg 10 te 9420 Erpe

diego@wondzorgadvies.be

1990 - 2020

Bij u thuis of ten huize van, onze patiŽnten staan steeds centraal

 

 

 

 

 

Sedert 1990, nu 30 jaar, specialiseert ons team zich steeds verder en verder om een zo kwalitatief mogelijke thuisverpleging aan te bieden. Door continue bijscholing blijft onze praktijk, onze technieken en onze werkwijze up-to-date om de beste zorg te geven!

Sedert 1990 werken wij met een zelfsturend team. Een team dat in staat is om u uw zorg op een kwalitatieve manier te bieden.

Een permanentie van 24/24 en 7 op 7, een opstart met eigen materiaal, de hoogst mogelijke opgeleide verpleegkundigen in de ruime regio, wij bieden het u allemaal.

Onze groep gemotiveerde collegaís voorzien voor u in een permanente en kwaliteitsvolle thuisverpleging met alle gespecialiseerde zorgen die daarbij horen!

Wist u dat een verpleegkundige wettelijk verplicht is om te melden aan de behandelende arts of hij/zij een handeling al dan niet kent. Wij hebben in onze praktijk geen beperkingen !

Deze jarenlange investering leidde tot de hoogst opgeleide praktijk thuisverpleging in BelgiŽ en waarschijnlijk zelfs internationaal! Een streven naar perfectie in de zorg is hiervan een natuurlijk gevolg.

 

Korte info:

De vraag: wat het kost?† is heel eenvoudig te beantwoorden. Wij hebben nog nooit remgeld gevraagd, ook niet voor oogindruppelingen, een bloeddruk controle, de zuurstof saturatie meten, een glycemie meten, toezicht op medicatiegebruik, gebruik van Photizo en Bioptronlamp, ...Geen enkele zorg wordt bij ons aangerekend als zij in combinatie met andere verstrekkingen wordt gegeven, voor u dus een extra service. Krukken en intermittente compressietherapie kan u gratis lenen indien deze vrij van gebruik zijn. Wij beschikken over een 10 tal degelijke alternating matrassen met motor, een aspiratietoestel; een lymfedrainagesysteem,Ö.!

Wij werken tegen terugbetalingstarieven en zijn toegetreden tot het derdebetalerssysteem, wat wil zeggen dat wij onze facturen rechtstreeks doorsturen naar de ziekenfondsen.

Het is een fabeltje dat zelfstandig verpleegkundigen duur zijn.

Vanaf januari 2016 zal er wel bij een verloren visite een vergoeding van 10Ä worden gevraagd. Wij rijden immers ook niet op water, en onze tijd is heel kostbaar. In die verloren periode hadden wij immers iemand anders sneller kunnen helpen.

U wil een team die uw noden, uw behoeften en uw verlangens kent. U wil iemand die tijd maakt voor uw zorg en die u het correcte en gepaste advies kan geven, dan bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met alle bestaande thuiszorgdiensten.

Wij rijden niet met reclamewagens rond. Uw buurman zal niet van ons te weten komen dat u zorgen krijgt. De privacy van onze patiŽnten wordt altijd bewaakt !!† Uw gegevens die wij gebruiken worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming gedeeld. U tekent hiervoor bij ons een informed consent die ons de toelating geeft om uw gegevens en fotomateriaal te gebruiken om u zo de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden.

Wij nodigen u graag uit door deze website te bladeren, en om u er nog steviger van te overtuigen dat wij u de juiste diensten zullen bieden.

Wij werken ook enkel met andere gespecialiseerde zorgverleners samen, of het nu kinesisten,† podologen, voetverzorgers (medische pedicure van vroeger), specialisten, Ö.. Vraag het ons en wij verwijzen u graag door naar collegaís die ook deskundige zorg geven! Wij hebben een gans netwerk van deskundigen in hun vakgebied. Door al deze expertises samen te kunnen leggen, wordt u er beter van !!

 

 

Elke collega, zowel mannelijk als vrouwelijk verdient respect van alle patiŽnten,

wat ook hun religie mogen zijn.†


Wij werken in onze in team afgesproken kledij, volgens ons procedures met of zonder masker en met of zonder handschoenen,

Onze schoenen doen wij nergens uit om zorg te verlenen, gelieve dit te respecteren.

Mannen en vrouwen zijn in onze praktijk gelijkwaardig en voeren allen dezelfde zorgen uit!

U heeft dus enkel keuze tussen zowel mannen als vrouwen die allemaal degelijk opgeleid zijn.

Wij werken volgens Westerse normen en waarden in onze praktijk met respect voor ieder mens.

Verzorgingsuren worden op voorhand zo goed als mogelijk afgesproken.

Wij geven altijd een tijdsbestek van 2 uur mee waartussen wij zullen komen.

Onze groep is ook een erkende stagedienst, dat wil zeggen dat wij regelmatig stagiairs mee nemen!

Omdat wij alle gewone, maar ook gespecialiseerde zorgen doen, nemen wij enkel nog bachelor stagiaires mee op ronde.

Tot op heden werkt onze praktijk ook niet met zorgkundigen, wij staan zelf in voor kwaliteitszorg

 

Zie ook patiŽnten rechten.

 

Amenthu† staat voor Alle MENsen THUis en wil doorheen zijn praktijk de patiŽnt en zijn/haar zorg altijd centraal plaatsen. Door kundige zorg te verstrekken zijn wij overtuigd dat het mogelijk is om veel langer thuis te blijven, hetzij collegaís te kunnen coachen om de mensen langer, voordeliger en comfortabeler thuis te verzorgen.

 

Diťgo Backaert

 

 

 

 

Ons motto: Wij verzorgen patiŽnten

zoals wij zelf graag zouden verzorgd worden !!

De referentie in totaalzorg !

Thuisverpleging groep Backaert heeft als kernwoorden:

Thuisverpleging, gespecialiseerde zorgdiensten (wondzorg, diabetes, IV therapie, palliatieve zorgen, diabetes,Ö.), Aalst regio, en niet in het minst: kwaliteit, vriendelijkheid en empathie, vertrouwen en steeds gemotiveerd. Tevens zijn wij uniek in BelgiŽ met dergelijke hoog opgeleide collegaís. Wij gaan ver boven de gevraagde referenties.

De hoogst mogelijke kwaliteit van zorg op een menswaardige manier aanbieden, is altijd ons streefdoel geweest.

Copyright: Amenthu bvba

Website: Amenthu bvba Diťgo Backaert, Hammersweg 10 te 9420 Erpe

Afbeeldingsresultaat voor 30 jaar

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. HET CORONA-VIRUS!

Groep Backaert doet er alles aan om veilige zorg te geven.

Wij vragen jou om in het belang van onze collegaís en van jezelf en van de andere patiŽnten:

® Ons onmiddellijk te informeren wanneer jij waarschijnlijk drager bent van Covid-19

® Ons te informeren indien er ziekteverschijnselen, zoals hoesten, temperatuursverhoging, borstpijn zijn

® Of er een quarantaine, van uzelf of van ťťn van uw familieleden is

® Een masker te dragen gedurende de zorg.

® Al onze collegaís zijn volledig gevaccineerd

® Al onze studenten zijn gevaccineerd.

 

Sinds 1990 streven wij de hoogst mogelijke kwaliteit na in de thuiszorg

De bronafbeelding bekijken