Tekstvak: Ons beleid steunt al bijna 30 jaar op volledige transparantie. Het is dan ook maar logisch dat wij voorstander zijn van een transparantie naar de patiŽnten toe. 

Vanaf 1 december 2019 kan de patiŽnt zijn patiŽnten detail bekijken door in te loggen op de site: www.patientenfactuur.be  of door op onderstaande identiteitskaart te klikken. 

Door op onze praktijk beroep te doen, gaat u akkoord met deze werkwijze. U krijgt normaal ook van ons een informed consent om ons hiervoor toelating te geven.

Door in te loggen met uw eID kan u uw eigen gegevens bekijken en controleren. U kan daarop dan duidelijk zien dat bij ons geen enkele prestatie wordt aangerekend die niet uitgevoerd is. En dit is zo al 30 jaar.

PatiŽnten detail, de centrale patiŽnt

Gegroeid uit een roeping om de patiŽnt centraal te plaatsen

Uitbreiding van een praktijk zonder aan kwaliteit in te boeten is een uitdaging die wij zeker niet uit de weg willen gaan. Door multidisciplinair samen te werken met het ganse team, ontstaat er wederzijds respect. De naam Groep Backaert staat tot ver buiten de regio garant voor een super gemotiveerd team dat uiterst kundige zorg kan aanbieden.

 

ENKEL OP AFSPRAAK: 0475/44.08.06.

Consultaties ook op:

Hammersweg 10 te 9420 Erpe

diego@wondzorgadvies.be

Mensen gaan steeds sneller naar huis na een ingreep, een aangepaste kundige zorg is dan ook een vereiste.

 

Of het nu beademing, infuustherapie, chemotherapie, sondevoeding, hartpompen, zware wondzorg, of een inspuiting zijn, steeds moet de patiŽnt op een kundige zorg kunnen rekenen.

 

Groep Backaert specialiseert zich reeds bijna 30 jaar in een technisch sterke thuisverpleging. Alle zorgen, van wondzorg tot beademing, tot palliatieve setting, krijgen een evenwaardige en uiterst kundige behandeling, dit in de grote regio rond Aalst. Erpe-Mere, Nieuwerkerken, Hofstade, Erembodegem behoren zeker tot onze regio.

Gespecialiseerde thuisverpleging

Groep Backaert Regio Aalst

Wondzorgadvies - Diabeteseducatie - Amenthu bvba

 

1990 - 2020

Afbeeldingsresultaat voor 30 jaar

 

Sinds 1990 streven wij de hoogst mogelijke kwaliteit na in de thuiszorg